Jyväskylän ammattikorkeakoulun kirjasto

Kaikille avoin Jyväskylän ammattikorkeakoulun kirjasto on yksi Keski-Suomen suurimmista kirjastoista. Palvelemme JAMKin opiskelijoiden ja henkilöstön lisäksi kaikkia ammatillisen tiedon tarvitsijoita.

Janet-tietokannasta löydät kirjaston sähköiset ja painetut aineistot. Kirjaston kokoelma on laaja ja ajankohtainen sisältäen aineistoa eri koulutusaloilta sekä painettuna että sähköisenä.

Kirjastokortti on maksuton. Kirjaston tiloja voit käyttää hiljaiseen työskentelyyn, tiimi- ja projektioppimiseen sekä ryhmätöihin. Kirjastossa on langaton verkko ja avoimia työasemia. Neuvonta auttaa palveluaikoina tiedonhaussa ja e-aineistojen käytössä. Kaikille avoimista koulutuksista löydät tietoa sivuiltamme.

JAMKin ja JY:n opiskelijat ja henkilökunta voivat käyttää Pääkampuksen kirjaston ja Lutakon kampuskirjaston tiloja ja aineistoja myös omatoimisesti palveluaikojen ulkopuolella.

Kirjastomme palvelevat Jyväskylässä kolmella kampuksella; Pääkampuksella, Lutakon kampuksella sekä Suomalaisella Musiikkikampuksella. Neljäs kirjastomme sijaitsee Saarijärven Tarvaalassa Biotalousinstituutin yhteydessä.

Täältä löydät kirjastomme toimipisteet kartalla.

Pääkampuksen kirjaston kokoelma koostuu ensisijaisesti teknologian, liiketoiminnan ja palvelujen, opetuksen ja kasvatuksen sekä hoitotieteen, sosiaalialan ja kuntoutuksen aloilta.
Lataa pohjakartta. Pysäköinti Pääkampuksella.

Lutakon kampuskirjastoon hankitaan aineistoja ensisijaisesti informaatioteknologian, tietojenkäsittelyn sekä yrittäjyyden aloilta. Kirjastossa on myös erillinen muunneltava uuden oppimisen tila, Entre.
Lataa pohjakartta. Pysäköinti Lutakon kampuksella.

Kolmen oppilaitoksen (JY, JAMK ja Gradia) yhteinen musiikkialan kirjasto Musiikkikampuksen kirjasto sijaitsee Suomalaisella Musiikkikampuksella. Musiikkikampuksen opiskelijoille ja henkilökunnalle on käytössä Äänipaja, äänieditointi- ja tarkkaamotila.

Tarvaalan kampuskirjastosta löytyy aineistoa maatalouden, metsätalouden, ympäristöalan, bioenergian ja yrittäjyyden aloilta. Kirjasto sijaitsee Saarijärvellä.

Tervetuloa!

www.jamk.fi/kirjasto